Szórakozás

Nyertes Zsuzsa egy duplaesküvőben is benne lenne lányával

A színésznő negyven év után gondolt arra, hogy hozzá mehetne párjához, de esküvőjüket egy másik nagy eseményhez kapcsolnák.

Nyertes Zsuzsa mindössze 16 éves volt, amikor megismerkedett gyermeke édesapjával. A kisebb-nagyobb szünetek után mindig egymásra találtak és azóta is szeretetben élnek együtt, ennek ellenére csak 40. évfordulójuk közeledtével gondoltak arra, hogy Isten előtt is örök hűséget fogadnak egymásnak. Az 56 éves színésznő most azt mondja, ennek a komoly lépésnek még mindig nem érkezett el az ideje, de a jövőben szívesen tartana Zsuzsó lányával közös esküvőt, hogy még különlegesebbé varázsolják a nagy eseményt.

“Az esküvőnk nem most fog bekövetkezni, a média felfújta egy kicsit. Valóban elterveztem, hogy nem fogok vénlányként meghalni, de majd valami komoly családi ünnepléssel fogjuk egybekötni, amikor egyébként is összegyűlnénk. Mondjuk egy kerek évfordulóval, egy születésnappal, vagy akár Zsuzsónak az esküvőjével. Ki tudja?!” – mondta a dzsungelt is megjárt művésznő a Fem3Caféban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik