Szórakozás

Férjhez ment Cameron Diaz

A 42 éves színésznő saját otthonában mondta ki a boldogító igent néhány hét jegyesség után.

Cameron Diaz úgy tűnik, végre rátalált az igazira. A Good Charlotte zenekar gitárosa, Benji Madden és a színésznő 2014 májusában ismerkedtek meg. Diaz sógornője, Nicole Richi (aki Benji ikertestvéréhez ment feleségül) mutatta be őket egymásnak. A zenész aztán az ünnepek előtt el is jegyezte a még mindig dögös sztárt, a lagzit pedig január 5-én hétfőn zavarták le.

“Hétfő este keltek egybe egy meghitt ceremónia keretében, melyet közös los angelesi otthonukban tartottak” – jelentette be a színésznő sajtósa a People magazinnak.

“Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy a családunk és közeli barátaink körében végre belevágtunk a közös utazásunkba” – mondta Cameron, aki ismerősei elmondása szerint szárnyal a boldogságtól.

A ceremóniát a gyertyákkal és fehér virágokkal díszített kertben tartották egy hatalmas sátor alatt, de a lagzi már a házban folytatódott. A vendégsereg 90 fős volt, mégis nagyon intimre sikerült, hiszen tényleg csak a pár legközelebbi barátai lettek meghívva a nagy eseményre. Drew Barrymore koszorúslányként vett részt, de ott volt Reese Witherspoon és Gwyneth Paltrow is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik