Szórakozás

Tíz éves a 4 for Dance

A Csillag születik felfedezettjei jubileumi gálaműsorral ünneplik a tíz éves fennállásukat.

A Csillag születikből megismert 4 for Dance idén fennállásának tíz éves évfordulóját ünnepli. Az Illés Dániel, Enyedi Péter, Bárány Kristóf és Gál Sándor alkotta formáció ezidő alatt öt kontinens negyven országát járta be, és összesen 1200 műsort adott. Több mint 1 millió kilométert tettek meg földön, vízen, levegőben, a fellépésekre 4000 órát gyakoroltak, és fejenként nagyjából 20 pár cipőt koptattak el évente.

A jubileumot egy gálaműsorral ünneplik majd február elején, amelyben a 4 for Dance Együttes életét végigkísérő koreográfiák és pillanatok láthatóak majd, a kezdeti próbálkozásoktól, a világbajnokságot nyert számokon át, a legújabb műsorszámoktól a legérdekesebb koreográfiákig. A műsorban a már ismert és új számok is különleges köntöst kapnak, eddig itthon sosem látott trükkökkel és látványvilággal, néhol akár húsz táncossal a színpadon. A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban tartandó gálára már szinte minden jegy elkelt.

Az eseményen a százmilliókra biztosított táncegyüttessel együtt lép fel egy-egy szám erejéig Sub Bass Monster, Kiss Endi és Szabó Ádám is. A Strokes tagjai bemutatják, hogy a tánc és a dob mennyire fergeteges páros, Dj Pégé pedig egy nagyon modern hangzású népzenei feldolgozással csatlakozik a show-hoz. A műsorvezető Puskás Peti és édesapja, Puskás Tivadar lesz.


Fotó: Illés Dániel

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik