Light

A 4 for Dance táncosa kislánya életéért aggódott

Illés Dani és párja hónapokig éltek a kórházban, miközben koraszülött gyermekük fejlődéséért izgultak.

A Csillag Születikben feltűnt 4 for Dance formáció egyik tagja, Illés Dániel apuka lett. Kislánya, Bogi 2013. június 26-án született meg a terhesség 30. hetében, 1420 grammal és 42 centivel. Szülei hónapokat töltöttek vele a kórházban, ahol egészségéért aggódtak.

“Tudtuk, hogy nemcsak pár napot fogunk bent tölteni az osztályon, ezért mi is költöztünk Bogival együtt, két emelettel feljebb a mamaszállóra, ahol nem kevesebb, mint 2 hónapot ‘nyaraltunk’. Minden nap 5 órától mentünk együtt a ‘korán érkezett legkisebb hősünkhöz’. Minden reggel izgatottan lestük – Nóri bentről, én kintről – a papírokat, hogy vajon hány grammot hízott a csöppségünk. Ablakok választottak el minket egymástól, ezért számomra minden egyes orvossal való konzultálás egy rémálom volt, hiszen semmilyen hang sem szűrődött ki a zárt ablakok mögül” – mesélte Dani.

A táncos azt is elárulta, hogy kislánya mára teljesen utolérte a kortársait, de eleinte nagyon aggódtak, hogy a koraszülés az egész életére kihat majd. A nehézségeken túllendülve most azért állt mindezzel a nyilvánosság elé, hogy támogatást nyújtson a hasonló problémákkal küzdőknek, ráadásul a 4 for Dance a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület (KORE) nagykövete is lett.

Fotó: ID Média

Ajánlott videó

Olvasói sztorik