Szórakozás

Rosszul sült el Cinthya Dictator randija

Varga Viktorral való szakítása óta most jutott el odáig Cinthya Dictator, hogy nyisson a fiúk felé. Kisebb-nagyobb sikerrel.

Cinthya Dictator elhatározta, hogy végleg lezárja a múltat és elengedi az elmúlt év fájdalmas emlékeit. Azt mondja, túllépett a Varga Viktorral való szakításon, és már nyitott egy új kapcsolatra.

“Nincs új szerelmem, de van olyan, hogy találkozom fiúkkal, mert nyitni kell. Ha az ember nem nyit, akkor belesüpped egy állapotba. Nem azt mondom, nem erőltetem, mert nem akarok konkrétan kapcsolatot, nem vagyok kapcsolatfüggő. Csak szeretném, hogy történjenek a dolgok” – mondta a Mokkában a saját vállalkozásba kezdő Cinthya, aki már néhány randin is túl van.

“Voltak olyanok, amik rosszul sültek el. Olyan volt, mintha interjúra mentem volna, mert mindent tudott és mindenbe belekérdezett, kulisszatitkoktól kezdve mindenbe. Az annyira nem volt jó, de van olyan is, hogy jó időtöltés. Még mindig hiszek az igaz szerelemben, nem akarok kalandozni, nem akarok hedonista életet élni, tényleg csak keresem más emberek társaságát azért, hogy jobb legyen” – mondta a vizuális alkotó, aki hozzátette: azért van nehéz dolga a fiúkkal, mert vagy kerülik, vagy a tévés karakterét látják benne.

Olvasta már? Nagy meglepetés lesz VV Laci számára az új beköltöző

Ajánlott videó

Olvasói sztorik