Szórakozás

Hujber Feri felesége: “Napról napra élünk”

Cynthia, a színész gyermekeinek édesanyja nagyon aggódik kórházban fekvő férjéért, és azt is elárulta, nem árasztják el párját ajánlatokkal.

Ahogy már beszámoltunk róla, Hujber Ferit nemrégiben kórházba szállították, ahol azóta is ápolják, keringésének összeomlása miatt. A színész felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia a Storynak mesélt aggodalmairól.

“Az a probléma, hogy Feri mindent a szívére vesz. Nemcsak azt, amikor őt éri valami, hanem a hozzá közel állók tragédiáit is. (…) És itt vannak a gyerekkora óta hurcolt szervi problémák. A tüdeje gyenge, kiskorában sokszor volt tüdőgyulladása. Ráadásul a szíve egy fejlődési rendellenesség miatt nagyobb a normálisnál” – meséli a kétgyermekes anyuka, aki azt is elárulta, nem könnyű mostanában a helyzetük. Hujbert botrányos kijelentései miatt nem nagyon hívják nagyobb színházakba szerepelni, és a filmszerepek is elkerülik, így maradnak a vidéki haknik.

“Napról napra élünk, ugyanúgy, mint sok család. (…) Biztos vagyok benne, hogy ez így nem mehet tovább. Az elmúlt években egy percet sem pihent. Tudom, hogy mindezt értünk teszi… (…) Ha hazajön a kórházból, el kell gondolkoznunk azon, mit csinált, mit csináltunk rosszul az elmúlt években” – mondta el a magazinnak Cynthia.

A teljes cikket a Story legfrissebb számában tudja elolvasni.

Fotó: TV2/ Hal a tortán

Ezt olvasta már? Röficsaládnak öltözött Asthon Kutcher, Mila Kunis és három hónapos kislányuk az ünnepi üdvözlőlapokon. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik