Szórakozás

Nem az alkohol miatt került intenzívre Hujber Feri

A színész szervezete szilveszterkor omlott össze. Napokig küzdöttek az életéért egy budapesti kórház intenzív osztályán.

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, Hujber Ferit a Nyírő Gyula Kórház intenzívjén kezelik. Felesége akkor csak megerősítette a hírt, most azonban elárulta mi okozta a bajt.

“Igazság szerint az összeomlás oka összetett. Mint kiderült: kimerültség, stressz, gyenge immunrendszer és szívprobléma egyszerre. Ferinek emellett nagyon magas a vérnyomása, amit ezek szerint elhanyagolt. Ezért is lesz szükség a további szív-és érrendszeri vizsgálatokra, mert be kell állítani a normális vérnyomást” – mondta Cynthia a Blikknek.

Hujber már magához tért, jobban van, ezért szülei és párja is meglátogathatták már: “Hála istennek, már van javulás. Feri jobban van, magához tért, de még kardiológiai kivizsgálásra lesz szükség. Reméljük, hogy pár napon belül kikerül az intenzív osztályról, sőt talán a jövő héten már haza is jöhet” – folytatta a kétgyermekes anyuka, akinek a vállát most rengeteg teher nyomja, ennek ellenére igyekszik erős maradni.

Cynthia azt is elmondta a napilapnak, hogy az összeomlást nem az alkohol okozta. Feri szervezetében ugyanis jelenleg nem található meg az a beültetett kapszula, amely egyébként hasonló dolgokat eredményezne.

“Viszont hetekig volt egy vírusos torokgyulladása, amire antibiotikumot szedett. Ok-okozat, hogy az immunrendszere már legyengült a legnagyobb hajtásban, hiszen pihennie kellett volna, de nem tudott, mert előadásai voltak. Tudjuk, milyenek a művészek, Feri sem mondta le a fellépéseit, hiába volt beteg. Lábon kihordta a vírust, és a túlhajszoltság nem marad büntetlenül, a szervezete jelzett” – mesélte a színész párja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik