Szórakozás

Hujber Ferit intenzív osztályon ápolják

A színész megterhelő évek zárt, és most úgy tűnik, az idei sem kezdődik felhőtlenül. Komoly egészségügyi problémája miatt kórházba került.

Hujber Feri többször is orvosi ellátásra szorult az elmúlt időszakban, de lelki válságot is átélt, amikor Bajor Imre elhunyt. A tragédia hatására az utcán borult ki a szókimondó színész, ahol ordibált és ivott a parkoló autók között ücsörögve.

2014-ben azért öröm is érte, hiszen megszületett második gyermeke, ám a kicsi Noa érkezése előtt önként bevonult pihenni az egyik kórházba, magára hagyva mindenórás feleségét. Rendeződni látszottak a dolgok, de december 30-án, egy színházi előadása előtt mentőt kellett hívni hozzá, amiért megnémult. Akkor egy injekció helyretette, de szilveszter éjjelén ismét összeomlott, azóta a Nyíró Gyula Kórháza intenzív osztályán életmentő gépekkel figyelik állapotát.

“Ferinek keringési rendellenesség miatt teljes kivizsgálásra volt szüksége, jelenleg valóban az intenzív osztályon fekszik” – árulta el a Blikknek Hujber felesége, Cinthya, aki egyelőre nem szeretett volna többet mondani párja egészségéről.

Fotó: TV2/Hal a Tortán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik