Szórakozás

Bemutatódarab lehet Kelemen Anna melle

Az egykori Édes Élet sztárja ismét kés alá fekszik, hogy ezúttal arcformáján alakítsanak, de egy vadonatúj eljárásra is önként jelentkezett.

A könyvében szexuális kalandjairól kitálaló Kelemen Anna állítja, hogy nem vette olyan sokszor igénybe a sebészkést, mint sok körülötte lévő nő. Csak kilencszer avatkozott be külsejébe orvos, csak…

“Életem során négyszer operálták meg a mellemet, és öt alkalommal töltettem fel vagy igazíttattam ki a számat. Csak a környezetemben több tucat olyan nőt ismerek, aki már jóval több alkalommal feküdt kés alá, mint én. A mellem összesen négymilliót vitt el, a szám valamivel több, mint félmilliót. Ezeket leszámítva minden eredeti rajtam” – mesélte a Borsnak Annácska, aki ezúttal saját zsírjával és vérével tölteti fel arcát, hogy az kerekebb legyen.

Az orvosával való időpont egyeztetés közben azonban kiderült, hogy dr. Tizedes György december elején egy nemzetközi orvosi konferenciára utazik Ausztráliába, ahol a mellműtétek egyik forradalmi módszerével kapcsolatban tart majd bemutató operációt. A lehetőséget hallva, Anna azonnal megkérdezte, lehetne-e ő a bemutatódarab, ami úgy tűnik, akár meg is valósulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik