Szórakozás

Két pálinkánál is jobb Alekosz pucér videója

A valóságshow-veterán önzetlenül akart szórakoztatni a pucér terminátoros videójával. Szerinte vicces.

Alekosz kiirthatatlanul újra és újra visszatér valamilyen elképesztő őrültséggel. Néhány hete egy Rambó videót tett közzé a neten, legújabb szerzeménye pedig egy pucér terminátoros kisfilm. Az egykori VV-s konkrétan anyaszült meztelenül játszik el egy jelenetet a filmből, óriási átéléssel. Hogy miért? A mai Mokkában válaszolta meg.

“Főleg a baráti köröm szórakoztatása érdekében csinálom. Amikor egy-egy ilyen videót beteszek egy házibulin, többet ér mint két pálinka. Megnézzük, és utána garantált az estének a hangulata. (…) A YouTube-ra meg azért tettük fel, mert azt gondoltuk, hogy ha valaki szeretne szórakozni rajta, ahogy mi, bárhol, bármikor nézze meg, és akkor lelje benne örömét. Akinek van egy kis humorérzéke, az szórakozik, akinek nincs, az megdöbben” – jelentette ki a TV2 stúdiójában Alekosz, aki hozzátette: Terminátor videója érdi felfogásban készült, de nagy gonddal járt el az előkészületeknél.

Az operatőr a barátnője volt, akinek korábban részletesen tanulmányoznia kellett az eredeti film kameramozgásait. A felvétel mobiltelefonnal készült, de ez is csak a tökéletes érdi típusú remake kedvéért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik