Light

20 éves az Irigy Hónaljmirigy

Jéggel ünnepelte 20 éves jubileumát és legújabb albumának megjelenését az Irigy Hónaljmirigy.

Felforrósodott a levegő mostanában az Irigy Hónaljmirigy körül, ezért a fiúk úgy döntöttek, nem árt kicsit lehűteni a kedélyeket – és így ünnepelni egy nagyot. A napokban kerül a boltok polcaira a Mirigy legújabb, Válogatás „nélküli” lemeze, amelyet a zenekar egy kis korizással ünnepelt a Jégteraszon. Az eseményen az IHM tagjai egyedi curlingben és jégtáncban mérkőztek meg. A humoros revüt a Compact Disco tagjai pontozták, akik egy paródiával szintén felkerültek a lemezre. 

Fotók: RedLemon

“Szinte napra pontosan 20 évvel ezelőtt – 1994-ben – jelent meg az első lemezünk, a Fetrengés. Azóta túl vagyunk rengeteg albumon, kiskoncerten, nagykoncerten, fantasztikus két évtized áll mögöttünk. Az új lemezen az elmúlt évek paródiái szerepelnek, köztük a Compact Disco is, akik velünk ünnepeltek ezen a különleges napon. Koccintottunk is velük a lemez megjelenésére: pálinkával és Ági szörppel” – mondta Sipos Peti.

Varga Győző ugyan nem a jég ördöge, mégis úgy döntött, kipróbálja magát a csúszós terepen is. Végül kiderült, megérte a merészsége, hiszen a Compact Disco tagjai őt és Kabai Lacit hirdették győztesnek a jégtánc revüben.

“Néhányszor már kimerészkedtem a jégre, de a csúszkálás nem az erősségem. Kabai Lacival mi nyertünk a jégtánc revüt, amit egyrészt a tehetségemnek, másrészt a csinos tütümnek köszönhetünk” mondta nevetve a mirigyes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik