Szórakozás

Nem mehet az X-Faktorba Keresztes Ildikó

A TV2 nem engedi a konkurens csatorna tehetségkutatójába az egykori mentort. Kolosi Péter kicsinyesnek tartja a döntést, a TV2 szerint viszont az RTL a nézettség érdekében mindent bevet.

Az X-Faktor fináléjába hívták volna duettpartnernek Keresztes Ildikót, amit a Sztárban sztár kapcsán kötött szerződésre hivatkozva nem engedélyezett a TV2 – írja a Blikk. Pedig a legjobb négybe jutott versenyzőnek, Nagy Ricsinek nagy álma lett volna az énekesnővel közösen színpadra állni.

“Jó lett volna vele énekelni, elképesztő zenei ikon Magyarországon. Ő is szeretett volna velem duettezni, ám sajnos nem jöhet össze ez a produkció” – mondta el Ricsi a lapnak. Az RTL Klub a fiú számára gondoskodott másik duettpartnerről, de azért sajnálják a döntést.

“Kicsinyesnek tartom a döntést, az RTL Klub ezekben az esetekben sokkal nagyvonalúbb. Mindenkinek teljesen világos, hogy Keresztes Ildikó egy független művész, hosszú ideje a pályán van, ráadásul bármit is tesz a TV2, ő televíziós szempontból mindig az X-Faktor mentora marad. Nyilvánvalóan azért esett rá a választásunk, mert előtte az X-Faktorban ült. Sajnálom, hogy nem engedték el Ildit, de ezt a kicsinyességet már megszokhattuk” – nyilatkozta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. A TV2 sajtóosztálya is reagált.

“Furcsa, hogy az RTL Klub kicsinyességet emleget. Akiket mi szerettünk volna, hogy fellépjenek, vagy akárcsak látszódjanak a TV2 műsoraiban, nem engedték el hozzánk. Ha az RTL valóban nagyvonalú lenne, láthatták volna a nézők Tóth Gabit, ahogy drukkol a testvérének, vagy Vastag Csabát, ahogy az öccsével énekel a Sztárban sztár színpadán. Ezek az RTL Klub döntése miatt hiúsultak meg. Érthető egyébként, hogy mindent megpróbálnak bevetni a nézettség érdekében.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik