Szórakozás

Tervben van a gyerek a Barátok közt Gizijénél

Gyebnár Csekka új házában egyelőre még a gardróbot rendezgeti, de azt sem bánná, ha hamarosan kezdhetné átrendezni a lakást.

Az RTL Klub napi sorozatának szereplője, Gyebnár Csekka idén nem karácsonyozik. Pontosabban nem a megszokott pihenéssel telik náluk az ünnep, hanem első saját lakásába költözése foglalja le minden idejét neki, és párjának is – derül ki a Bestből.

“Húsz kemény albérletes év után végre beköltözhettem álmaim otthonába. Csak hát a hétköznapok elragadtak, és mióta itt lakunk, gyakorlatig dobozok között élünk Istivel. (…) Úgy döntöttünk, idén nem ajándékozzuk meg egymást,helyette inkább egy-egy bútordarabbal lepjük meg magunkat….. Remélem dobozmentesen vágunk neki az új évnek” – meséli Csekka, aki nem tagadja, már tervezik a család bővítését is.

“Igen, tervben van, hogy bővüljön a család, szükségünk lesz egy plusz szobára is. Egyelőre azonban csak gardróbnak rendezzük be, de mindketten abban bízunk, hiogy mire az utolsó bútor is a helyére kerül, kezdhetjük elölről, és átalakíthatjuk gyerekszobának.”

A teljes cikket a BEST legfrissebb számában tudja elolvasni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond,Klinszky Gábor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik