Szórakozás

Huszárik Kata soha nem hagyná el a férjét

A színésznő és párja egyezséget kötöttek, hogy a legnagyobb hullámvölgyek sem állhatnak kapcsolatuk útjába, hiszen gyermeküket közösen akarják felnevelni.

Huszárik Kata, aki néhány hete a Barátok Közt Kertész Mónikájaként látható a képernyőn, mindent megtesz azért, hogy saját gyerekkori rossz emlékeitől megóvja kisfiát. Sem a színésznő, sem pedig koreográfus férje nem éltek boldog és teljes családban, ezért megfogadták, bármi is történik, helyrehozzák kapcsolatukat.

“Mindkettőnk előtt van egy olyan példa, amiről azt gondoltuk, hogy mi nem szeretnénk követni. Én úgy nőttem fel, hogy nem élt velünk az édesapám és hiányzott az apa, a férjem esetében velük élt az édesapa, de a szülők elváltak és más problémák is voltak. Ezért mi elhatároztuk, hogy szeretnénk másként csinálni a gyerek miatt” – mesélte Kata a Reflektornak.

A színésznő gyermeke, Gergő már harmadikos, ezért férjével nem terveznek több babát, annak idején pedig épp egy nehéz időszakuk szabott gátat annak, hogy kisfiuknak testvére szülessen.

“Úgy alakult, hogy a férjem nagyon sokáig nem dolgozott, és akkor nekem kellett otthon állnom a sarat. Nyilván ebbe egy terhesség, meg egy csecsemő nem fért bele, örültünk, hogy átvészeltük ezt az időszakot. Na, ez volt az egyik kanyar.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik