Szórakozás

VV Reni vőlegénye kiborult: reméli, hogy párja esik ki

A szabadúszó színésznő kemény ellenfelet választott magának a párbajra, és a bennmaradásért küzd, miközben szerelme egyáltalán nem támogatja a játékát.

VV Reni a szerda esti kihíváson Danira kötötte a zöld kendőt, azaz a rendhagyó hétfői párbajon vele küzdhet meg. A színésznő bízik a győzelemben, és közben mit sem sejt arról, hogy vőlegénye, Norbert mennyire kiborult legutóbbi alakításától.

A férfinek valószínűleg már az sem esett jól, amikor kedvese teljesen elolvadt Robin beköltözésekor, Reni ugyanis nem titkolta, nem tud ellenállni a vízilabdásoknak. A pár napja lezajlott szexi naptárfotózás azonban teljesen kiverte a biztosítékot Norbinál. Az erotikus pózok és a Dennis előtti térdelés nem igazán nyerte el a tetszését, ezért azt fontolgatja, talán el sem megy szerelme párbajára.

“Gusztustalannak tartom ezt a fotózást! Csalódtam Reniben, el fogok vele beszélgetni, ha kijött. Ezért nem érte meg bemenni a villába! Olyan, mintha nem is az én páromat látnám! Öt kilót fogytam, amióta bement, mert nagyon ideges vagyok, mivel nem tudom, hogy mire lehet számítani. Azon gondolkodom, hogy a párbajára elmenjek-e egyáltalán, de ha igen, akkor csak azért fogok, mert korábban megígértem neki! Remélem, hazajön és ennek az egésznek vége lesz, mert nem akarok tovább idegeskedni!” – mondta Norbert a Borsnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik