Szórakozás

A Dal résztvevőit kritizálja ByeAlex

Az egykori eurovíziós énekes most a következő dalverseny hazai jelöltjeiről, pontosabban választásukról fejtette ki véleményét.

ByeAlex már megjárta az Eurovízió színpadát, érthető hát, hogy figyelemmel kíséri a 2015-ös A Dal eseményeit is. Ezúttal az énekes Facebook-oldalán mondta el véleményét a versenyben indulók angol nyelvű dalairól.

“Ahogy néztem, az idei DAL 2015ben már alig akad aki magyarul énekel. Egyes előadóknak nagyon jól áll az angol, de amúgy… Emberek. Biztos király amerikai rocksztárnak lenni, de a magyar nyelv szép és hatásos. Ezt onnan tudom, hogy a Kedvesemet pozitívan fogadta az EU népe. Rengeteg feldolgozás született, kaptam a leveleket, hogy sokan emiatt tanulnak magyarul. A dal szólt némethonban, Angliában, Svédországban, az oroszoknál, Hollandiában és egyéb nemzetek rádióiban; MAGYARUL. Olyan is volt – emlékeztek? – hogy az Így járt anyátokkal sorozat Ted Mosbyja is megosztotta a zeném a Twitterén. Egyes magyar előadóktól elvitathatatlan, hogy nyugati vehemenciával énekelnek angolul. Ez biztos. Meg az is, hogy a ByeAlex továbbra is magyar vérrel csorog tovább” – olvasható a közösségi oldalon.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik