Szórakozás

Keresztes Ildikó és Dér Heni is A Dal kiválasztottja lett

Ma kiderült, kik is azok a zenészek, akik az MTVA szerint esélyesek lehetnek az Eurovízión való részvételre.

Három részletben tudhattuk meg idén, kik is azok az énekesek, akik esélyt kaphatnak arra, hogy jövőre Bécsben, az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselhessék hazánkat. A DAL című produkció – aminek műsorvezetőjeként Tatár Csilla neve is felmerült – 30 versenyzőjének listája immár teljes.

Az első bejelentésen kihirdetett Chances, Boggie, Bogi, Farkas Jenser Balázs, Karmapolisz, MDC,Péter Barbara, Szécsi Saci és Szécsi Böbe, Spoon és Tóth Vera; a második részletben bemutatott Antal Tímea, Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo, Fool Moon, Ív – Katona-Zsombori Éva, Mujahid Zoltán, Pankastic!, Proof of Life, Szakács Gergő, Szűcs Gabi és Wolf Kati után ma a következő énekesek és zenekarok neve hangzott el az MR2-Petőfi rádióban:

Keresztes Ildikó, New Level Empire, Oláh Gergő, Dér Heni, Gájer Bálint, Szabó Ádám, Leander Risings, Other Planet, Magyar Bori és a Passed is megmérettethetik tehát magukat a versenyben.

Január 24-én, 31-én és február 7-én szombaton tíz-tíz dal hangzik el a három elődöntőben, öten a zsűri pontjai alapján jutnak tovább adásonként, a hatodik továbbjutóról pedig ismét a nézők döntenek vagy a mobilalkalmazás, vagy SMS segítségével. A két középdöntő február 14-én és 21-én lesz, onnan pedig nyolc produkció jut a február 28-i döntőbe.

Ezt olvasta már? Így érkezett meg Ördög Nóráékhoz a Mikulás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik