Szórakozás

X-Faktor: Bella szerint Tóth Andinak van esélye a győzelemre

A tehetségkutató legutóbbi kiesője továbbra is támogatja barátnőjét, és Ricsi bácsival is tartja a kapcsolatot.

Jakab-Péter Izabella a hétvégén az X-Faktor színpadától ugyan búcsúzni kényszerült, de a műsor során szerzett barátságokat továbbra is szeretné megtartani. Még egy kis esélylatolgatásra is vállalkozott a Blikk olvasóinak kedvéért.

“Mi ketten megszoktuk, hogy együtt vagyunk. Jó volt, hogy a verseny folyamán ott voltunk egymásnak, és a továbbiakban is támogatom őt, amiben csak szeretné” – mondta el Bella Tóth Andiról, akivel a legközelebb kerültek egymáshoz a verseny folyamán. Ebből talán következik is, hogy az ő győzelméért drukkol leginkább.

“Legfőképp Andinak szurkolok, aki csapattársam és a legjobb barátnőm a versenyben. (…) Egy Tóth Andi – Nagy Ricsi döntőre számítok. (…) De mindenkit megszerettem a műsor során, azt kívánom számukra, hogy sikeresen teljesítsenek a műsorban, és jó érzéssel jöjjenek le utána a színpadról” – meséli a szőke lány, aki Szabó Ricsi közeledését is megszokott kedvességével fogadja.

“Szerintem Ricsi bácsi nagyon jó ember. Ő az az ember, akire bármikor, bármilyen helyzetben számíthatok, akár kora reggel is felhívhatom őt. A verseny időszaka alatt voltak olyan pontok amikor gyengébbnek éreztem magam, ő volt az, aki hozzám jött és megvigasztalt, aki erőt adott. De megbeszéltük, csupán barátai vagyunk egymásnak. (…) Már az ott létünk alatt is kinyilvánította, hogy tetszem neki. Minden napomat szebbé tette azzal, hogy minden nap elmondta: Bella, szép vagy!” – meséli Izabella, aki az ígéri, még mindenképp hallani fogunk felőle.


Fotó: RTL Klub/ Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik