Szórakozás

X-Faktor: Tóth Gabi mentorált nélkül maradt

Kialakult a finálé-hétvége négyes csapata; a versenytől ezúttal a Tha Shudras búcsúzott.

A szokásos kezdés – Istenes Bence bugyu vicces kisfilmje és közös dal – után megtudjuk, hogy az est a filmslágerek jegyében telik majd. A “Forog a film” szlogent Csobot Adéltól kölcsönözték; egy Bencével közös szelfit is felvillantanak a szerkesztők a ledfalon a cukiságfaktor kedvéért. A mentorok érkezésekor enyhe sokkot kapunk Tóth Gabi bongyorka hajától, de ma legalább – vagy sajnos, ahogy érzik- hasig érő dekoltázst nem kapunk. Bence az intimszférába is igyekszik behatolni, mármint rákérdez a Trap kapitányos pletykára, amit Gabi persze mesének minősít, de azért várja a hétfői címlapokat.

És akkor bele is csapunk a lecsóba; Nagy Ricsi kezd. Gabi egyenesen imádta, szerinte a fiú minden porcikájában zene van. Szikora Róbert szerint pedig Ricsi akkora stenkkel volt jelen a színpadon, hogy ő a Stenkes kapitánya. Ez erős volt, mert még két és fél óra hátra van…. Horányi Juli következik, aki szokás szerint szépséges látványt nyújt a színpadon, és nekünk nagyon jól hozza a retró feelinget a Szerelem első vérig betétdalával. Alföldinek meg pláne, ugyanis elárulja, hogy élete első szerepe ebben a filmben volt. A többi mentor nem ájul el, mire Little G bőszen mentegeti betegen színpadra álló mentoráltját.

A Tha Shudras kisfilmje olyan volt mint ők maguk; egyedi és nem mindennapi. Miután visszatértek szülőbolygójukról, énekeltek egyet, ami összességében tetszett a mentoroknak, bár Alföldi szerint nem voltak eléggé vadállatiak. Gabi természetesen büszke rájuk.

Benji 17 éves lett; ez kisfilmjéből is kiderült, mivel mentora és csapattársai is felköszöntötték. A produkciója után Szikora úgy vélte, egy-két hang nem stimmelt, Gabi szerint intelligensen énekelt, Little G szerint viszont még mindig szorong a színpadon. Tóth Andit meglátogatták a szülei a héten – derült ki a kisfilmjéből. Az esélyesnek tartott lány Tóth Gabi slágerével állt színpadra, amit a mentorok merész vállalkozásnak éreztek, és összességében nem voltak elájulva a produkciótól. Tóth Gabit viszont körbedicsérték, és furamód ő maga is azt nyilatkozta, hogy ebbe a dalba bizony sok énekesnek beletört már a bicskája. Szerénységgel semmiképp nem vádolnánk meg az énekesnőt.

A második kört a Tha Shudras kezdte, akik az Aladdin egyik slágerét adták elő. A Dzsininek öltözött Trap kapitány és csapata ezúttal tényleg nagyot alakított, a mentoroknak sem volt negatív kritikájuk.

Benji második dalával lenyűgözte a zsűrit és a közönséget is, mentora pedig a színpadra szaladva gratulált a fiúnak. Tánctudása nem javult, de ettől függetlenül Benji még mindig az egyik legcukibb versenyző és kész.

Szikora Róbert elárulta, a verseny elején Tóth Andi miatt választotta a lányok kategóriáját. A 15 éves énekes-jelölt Whitney Houston legnagyobb slágerével állt színpadra a második körben. Mit mondhatnánk…. nem hisszük el, hogy TÉNYLEG még csak 15 éves. A vastapssal jutalmazott produkció után a mentorok értékelésében is elhangzott, hogy Andi “egy öreg lélek”. Azt talán mondani sem kell, hogy az ítészeknek is nagyon tetszett az előadás.

Horányi Juli Adele dalával érkezett a második körbe. A mentorok elégedettek voltak, Szikora szerint királynői, Alföldi szerint csodálatos volt, és talán ezt nem is ragoznánk tovább. Nagy Ricsi Legyen úgy előadása nálunk abszolút lúdbőrözős volt; a közönség őrjöngött, és Szikora kivételével a zsűrinek is nagyon tetszett a produkció. Alföldi Róbert teljesen meghatódott, és megköszönte Ricsinek a közös munkát.

Extra produkcióként Puskás Peti és együttese, a The Biebers érkezett, és már el is érkeztünk az eredményhirdetéshez. A tét nagy, hiszen már a finálé-hétvégére jutás a cél. Párbajhelyzetbe végül Benji és a Tha Shudras került. A zenekar saját dalát adta elő, némi technikai bakival nehezítve. 

Tóth Gabi állítólag elfogulatlanul Benjit küldte haza, Alföldi Robi is hozta a papírformát a Tha Shudras elküldésével. Szikora az egyéniséget értékelte, ezért Benji távozására voksolt, Little G pedig a zenekartól válna meg. Így maradt tehát a boríték, ez alapján pedig a versenytől a Tha Shudrasnak kellett búcsúznia. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik