Szórakozás

Tóth Gabi bongyorkában, Ördög Nóra flitterekben parádézott hétvégén

Ismét volt mit és kit nézni hétvégén a kereskedelmi csatornák tehetségkutatóiban.

Nem tudunk elmenni szó nélkül Tóth Gabi legújabb frizurája mellett, de Pásztor Anna vasárnapi összeállítása is megér pár karaktert. És akkor Ördög Nórát, és az ő csilli-villi ruháját még meg sem említettük. Ha lemaradt volna, megmutatjuk.

Tóth Gabi ezúttal otthonhagyta köldökig érő dekoltázsát, és tőle teljesen szokatlan és visszafogott szerelésben jelent meg az X-Faktor adásában. A haja mondjuk úgyis odavonzott minden tekintetet. Kissé fura, ámde nem rossz – és egyúttal igyekeznénk kerülni a kétértelmű “érdekes” jelzőt.

Fotó: RTL Klub

Ördög Nóra nyakig érő lábakat villantott, és máris a közelgő szilveszterre készül – elnézve a Rising Star adásában készült fotót. Legalábbis leginkább oda tudnánk elképzelni a revühangulatot árasztó kék flitteres ruhát, bár Majka szerint egy táncversenyre is nevezhetne. Jó, az összhatás végülis nem rossz.


Fotó: TV2

Pásztor Anna és stylistja ismét bevállalós volt. Az összeállításról, kalapról, frizuráról, sminkről mit is mondhatnánk – ezt tényleg látni kell.


Fotó: TV2

Azért mindenképp kíváncsiak vagyunk az önök véleményére. Szavazzanak, melyik híresség megjelenése volt önöknél leginkább nyerő, kit néznek legszívesebben a képernyőn?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik