Szórakozás

Meglepő bejelentést tett a TV2

Olyan versenyzőt hoznak vissza a Rising Star-ba, akit egyszer már kirostáltak. Közben megvan az első kieső is.

Sok néző szerint nem volt igazságos a legjobb 12 kiválasztása a Rising Star-ban. Reklamáltak a szabott párosítások, az applikáció hibái és a zsűrivel való nagy véleménykülönbség miatt, és úgy tűnik, ezzel a TV2 is egyetért. Az elmúlt két hétben rájuk zúdult kommentcunami miatt ugyanis a tehetségkutató készítői és zsűrije úgy döntöttek, hogy egy kiesett versenyzőt visszahozhatnak a nézők a versenybe a vasárnapi adásban.

A versenybe visszakerülő énekes személyéről a közönség a TV2 weboldalán szerdáig szavazhat. Ekkor a műsor készítői lezárják a szavazást, és az aktuális állás alapján az első öt helyen álló énekest visszahívják egy párbajra a következő adásba. Újra énekelnek, a nézők pedig ekkor az applikáció segítségével dönthetnek a végleges visszakerülő személyéről.

A Rising Star-ból azonban közben fogyatkoztak is az énekesek. Vasárnap este a legkevesebb nézői szavazatot kapott Heiser Ádám hívta ki párbajra Szén Alexandrát, aki alaposan lekörözte ellenfelét. Így Ádámnak kellett búcsúznia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik