Szórakozás

Kiborult Szandi az őt ért vádaskodások miatt

Az énekesnő könnyeivel küszködve tálalt ki Hajdú Péternek.

Szandit és férjét, Bogdán Csabát az utóbbi időben rengeteg támadás érte a felreppenő pletykák miatt, miszerint politikai okokból rúgták ki szövegírójukat, Valla Attilát.

Most a Frizbi stúdiójában találkoztak a felek, ahol végre tisztázták a történteket. Szandi elárulta azt is, több kommentelő is a halálát kívánta az interneten, és az is előfordult, hogy a koncertjén többen felálltak és kisétáltak. Az énekesnőt nagyon megviselték a történtek.

“Lelkileg iszonyatosan megviselt. 25 éve vagyok a pályán, gyakorlatilag nincs olyan település, ahol ne fordultam volna elő. Mindenhol tiszta szívvel és szeretettel énekelek; engem nem érdekel, hogy ki milyen származású, az se érdekel, hogy ki hova szavaz, én mindenkinek szeretnék énekelni. Egy ilyen bulvárhazugság után olyanokat olvasok…. nem voltam dühös, hanem én annyira el voltam keseredve; de nem kívántam viszont senkinek rosszat, annak sem, aki nekem a halálomat kívánta kommentben. Én nem vagyok ilyen, aki ismer, az tudja. Iszonyatos érzés volt” – mesélte sírva az énekesnő, akiről férje és a szövegíró Valla Attila is elmondták, hogy egyáltalán semmi köze nem volt a kettejük privát levelezéséhez, ami egyébként is az indulatokról és nem a politikáról szólt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik