Szórakozás

Szandi kirúgta a dalszerzőjét, mert politizál

Az énekesnő és férje megszakította a közös munkát Valla Attilával. Húsz év után, a politikai nézetei miatt kellett mennie.

Valla Attila több mint száz zenekarnak írt eddig dalszövegeket, húsz év alatt majdnem ezer népszerû sláger és kilenc musical fűződik a nevéhez. Cserháti Zsuzsa, Szulák Andrea, Somló Tamás, Gáspár Laci, a Hooligans, Zséda vagy a Nox lemezein is hallhatóak voltak a szerzeményei, Szandinak pedig összesen 44 dalt írt. De már nem fog többet. A barátsággá mélyült munkakapcsolatnak Valla szerint a politikai ízléskülönbség vetett véget.

Szandi férjétől, Bodgán Csabától kapott egy levelet, amelyben az szerepel, hogy elfogyott a türelme, nem bírja nézni a politikai témájú bejegyzéseit, ezért törli. Sőt, nem is biztos, hogy szeretne vele többé találkozni.

“Na… 44 közös Szandi-dal után… évek óta rám se kacsintva, le se tojva… Bogdán Csabi törölt, mert nem nézhette tovább, hogy itt politikailag… tudtam, hogy az elsők között lesz… hetek óta tudtam. Jobban ‘fáj’, hogy a Nagy koncertre sem hívtak meg… ennyi… értem Őt, és értem magam is… minden ok” – posztolta Attila a közösségi oldalára Attila, aki a Bors szerint hónapokkal ezelőtt vált kifejezetten aktív politizáló emberré, napi rendszerességgel kommentálja az Orbán-kormány intézkedéseit, és drukkol a tüntetőknek.

Szandi telefonon elismerte a Borsnak, hogy megromlott a viszonyuk a szövegíróval, s nem tagadta, hogy ennek politikai oka van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik