Szórakozás

Szandi: Nem az irány számít, hanem a stílus

Szandi és Bogdán Csaba (szandi, bogdán csaba, )
Szandi és Bogdán Csaba (szandi, bogdán csaba, )

Az énekesnő és férje cáfolják a vádakat, miszerint politikai okokból váltak meg szövegírójuktól.

Hatalmas port kavart hétvégén az a cikk, miszerint Szandi férje, Bogdán Csaba politikai nézetei miatt törölte közösségi oldalán ismerősei közül a dalszövegíró Valla Attilát, és a közös munkát sem folytatják. A zenész házaspár már a Facebookon is felháborodottan cáfolta az általuk valótlannak tartott állításokat, most pedig a Borsnak nyilatkoztak a témában.

“Én nem rúgtam ki senkit, mert nem va­gyok és sosem voltam Attila munkáltatója. Jó néhány dalomhoz írt már szöveget, de mostanában nem készült új, tehát nem volt mihez szöveget írni se neki, se másnak. (…) Csabi levele nem politikai oldalakról szólt, hanem az indulatról. Egyszerűen nem szerette volna mindennap azt látni, hogy ismerősei haragos posztokat írnak az üzenőfalán. Hangsúlyozom, teljesen mindegy, hogy jobbra vagy balra teszi. Nem az irány számít, hanem a stílus. (…)

Én nem nyilatkozom meg politikai témában sem a Facebookon, sem máshol, fellépést sem vállalok olyan helyen, ahol bármelyik párt képviselteti magát. Ezt még a szerződéseimben is kikötöttük. Én mindenkinek énekelek, pártállástól függetlenül” – mondta el Szandi. Bogdán Csaba pedig elmondta, szerinte fognak még együtt dolgozni Valla Attilával, és természetesen Szandi jubileumi koncertjére is meghívják. Legjobban pedig azt sajnálja, hogy az ő levélváltása miatt felesége került kellemetlen helyzetbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik