Szórakozás

Nem hagyják magukat a dögös VV-lányok

Talán a VV7-ben rendszeresen látható pucérkodás is oka lehet annak, hogy a régi szériák lakói időről-időre szexi képekkel tartják fenn rajongóik figyelmét.

Dóri, Fanni és Zsu naponta mutatja meg magát a VV7 kamerái, no és persze kíváncsi férfinézői előtt; a meztelen zuhanyzások és a tangás fenekek látványa pedig talán feledtetné is az előző évadok bombázóit, na persze ha a lányok ezt hagynák. De mindig akad egy-egy (vagy több) olyan egykori lakó, aki dögös fotókon tűnik fel, nyilván követőik nem kis örömére.

A minap például a VV4 Gigije pózolt szexi télanyónak öltözve (vetkőzve?) lufiruhájának pedig bizonyára sokan szívesen estek volna neki egy-két tűvel felszerelkezve.

A legutóbbi, hatodik szériában megismert, és azóta Aurelio barátnőjeként is ismert Zsófi pedig párja bugyibizniszét népszerűsíti Facebook-oldalán. Bár valószínűleg nem a fehérnemű vásárlás az egyetlen, ami erről a képről bevillanhat.

A sokat mutató fotók száma egyébként szinte végtelen a Való Világ szériái tekintetében; nemrégiben Baukó Éva felejtett el szoknyát húzni, de a szexi DJ-ként befutó Seherezádé, vagy VV Kinga képei is fel-felbukkannak a közösségi oldalakon. Gyanítjuk, hogy hamarosan már a hetedik széria kiesői is ellátnak majd bennünket pózolós és bevállalós fotóikkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik