Szórakozás

VV7: Fanni mindig az események sodrában van

A villa idei naivájáról még azt is megtudhattuk, amit nem akartunk; az biztos, hogy a nagyhajú lány a fő résztvevője az összefoglalóknak.

Hamar beleszoktak a villalétbe az újdonsült lakók. Az öt napja bent lévő társaság ugyanis már javában ármánykodik, kibeszéli a szexuális élet minden részletét, és a kakilás is központi témává vált a minap.

Ez utóbbi Fanninak okozott egy kis gondot, ugyanis Lacival összebilincselve kellett tölteni egy napot, akivel így természetesen vécére is együtt kellett, hogy menjenek. Az erre az alkalomra vasalt hajjal megjelenő lány végül boldogan közölte, hogy legalább pukiznia sikerült. Ennek mi is nagyon örültünk, és akkor haladjunk is tovább a szellemi mélyrepülés alsóbb bugyraiba.

Úgy tűnik az idei szériában Fanni lesz az, aki kifogyhatatlan témát szolgáltat, ugyanis azt a hiánypótló információt is megtudhattuk róla, hogy gyakran “masztizik”, és imádja a filmművészetet. Ja, nem, azt nem, viszont a pornót annál inkább, még kedvenc pornószínésznője is van. Arra már inkább nem térnénk ki, hogy Laci milyen szexuális szokását tartotta fontosnak megosztani a nagyhajú lány vallomására viszonzásként.

Fotó: RTL Klub 

Ármánykodásban is nagyon ott van a villa fekete szépsége, ugyanis Edinát kezdettől nem bírja elviselni, illetve meglátása szerint az erdélyi lány az, aki őt kóstolgatja. Dóri és Laci pedig bőszen bólogattak a meglátásaira, és Edinát Vikcsuval együtt megszavazták elsőszámú közellenségnek. 

Az este beköltöző Maci viszont rögtön a két “kirekesztettel” kezdett szimpatizálni, akik közül Vikcsu egy komoly szóváltásba keveredett Lacival. A piercinges lány aztán a frissen beköltőzővel osztotta meg sérelmeit, aki egyelőre bölcsen hallgatva méri fel a villaviszonyokat.

Új lakó is érkezett, az őrülten irritáló kisfilmmel indító,  és a villába érve kishíján hisztériás sokkot kapó színésznő-jelölt, Reni. Nagy esélyt látunk arra, hogy körülötte azért zajlanak majd az események, de ez igen hamar ki fog majd derülni. A holnapi összefoglalóban már biztosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik