Light

Így már nagyon régen nem láttuk Majkát

Szeretné látni és hallani a Rising Star műsorvezetőjét, ahogy éppen egy Trabant tetején bőg a kamerába? Esetleg Baukó Évát mulatóst énekelni? Mutatjuk.

Teljesen véletlenül, éppen a VV7 eddig kizárólag szexre épített epizódjain elmélkedve jutott eszünkbe egy – illetve nem is csak egy – már szinte retrónak tekinthető felvétel. Ugyanis amíg a mostani játékosok szinte csak egymás testével vannak elfoglalva, addig az előző szériákban még egészen látványos és érdekes feladatokat kaptak a villalakók. Amik mára egész kincsesbányává nemesültek.

De nem is szaporítanánk tovább a karaktereket, nézzék csak meg ezt a 13 (!) évvel ezelőtti videót, amit a Való Világ első szériájának lakói (Majka, Györgyi, Ági, a nemrégiben elhunyt Lorenzo, Szabolcs, Leslie, Nórika, Oki és a villába pár napra beköltöző Dopeman) jegyeznek.

Azért Majka akkori fizimiskáját ajánljuk mindenki figyelmébe, akárcsak az aláfestésként időnként hallható tehénbőgésre hajazó hangokat. Parádés!

No és ha már Való Világ, és zene… Akkor persze, hogy bevillant a VV4 lakói által készített két villasláger, aminek egy összemixelt verzióját mutatnánk meg; azt gondoljuk, ennyi is bőven  so elég lesz.

Baukó VV Éva akkori hajviselete és ordító szereplési vágya (jó, ez utóbbi azóta sem sokat változott) is megér egy misét, na és Alekosz, mint szexcyborg…. Végül is, Terminátorként azóta valóban bizonyított (más kérdés, hogy mit). Ezenkívül VV Béci, alias Young G is talán itt indította el rapperkarrierjét, ÉNB Anikót pedig énekelni hallhatjuk – persze nem biztos, hogy akartuk. Az önök helyében azért mi ezt a videót sem hagynánk ki.

A zene 1:53-tól indul – előtte pedig Lilu és Sebestyén Balázs retrohajviseletét is megtekinthetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik