Szórakozás

Cinthya Dictator: Szeretek szingli lenni

A fotós lány szakításuk óta szóba se állt exével, Varga Viktorral, de nem bánja a helyzetet. Kiélvezi az egyedüllétet, sőt még egy külföldi utat is bevállal így.

Cinthya Dictator nagyon megtört, amikor útjaik különváltak vőlegényével, de mostanra sikerült feldolgoznia a szakítást, és kifejezetten élvezi a szingliséget. Azóta már ellátogatott Tunéziába, hogy felejtsen, most pedig hamarosan újra elutazik, amit szólóban tervez, sőt a karácsonyt is el tudta volna így képzelni.

“Szívesen elmennék egy szingliútra, de egyébként a jövő héten megyek síelni egyedül, úgyhogy én elvagyok így egyedül a világban. Karácsonykor is szívesen elutaztam volna, csak túl későn kaptam észbe. Az ünnepeket valószínűleg a szüleimmel töltöm, bár most jön haza az egyik barátnőm Amerikából, akit szeretnék rávenni arra, hogy együtt karácsonyozzunk” – mesélte a Mokkában Cinthy, aki nem erőlteti a párkapcsolatot.

“Szeretek szingli lenni. Most tényleg jól érzem magam és jó így, hogy egyedül élek. A szerelem meg majd jön, ha jönnie kell, de nem erőltetem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik