Szórakozás

VV Fannit ököllel ütötte volt párja

A Való Világ 7 egyik leghangosabb és legcserfesebb női versenyzője nem túl szerencsés a szerelemben. Volt párja rendszeresen bántalmazta.

VV Fanni gyakorlatilag a villa csábítója. Több fiúra is szemet vetett már odabent, Dennissel pedig nem egyszer összebújt a paplan alatt is. Utóbbival azonban mégsem szeretne kapcsolatot, talán azért sem, mert legutóbbi szerelme csúnyán elbánt vele.

“Januárban jött el az a pont, amikor már nem bírtam tovább, és úgy döntöttem, elhagyom. De addig többször is kezet emelt rám. Ő volt életem első szerelme, két éven át tartott a kapcsolatunk. Eleinte nagyon boldog voltam mellette, de aztán elkezdődött ez a rémálom. Emlékszem, legelőször csak egy tockost kaptam a fejemre, mert valamit nem úgy csináltam, ahogy ő akarta. Ráadásul ezt társaságban tette, rettentően szégyelltem magam. Leginkább azért, mert fogalmam sem volt, hogy mit csinálhattam rosszul” – mesélte Fanni a Blikknek még beköltözése előtt.

 Fotó: RTL2 Sajtóklub

A lány azt is elmondta, hogy az ütések idővel egyre gyakoribbá és erősebbé váltak, sőt anyósjelöltjétől is kapott olykor-olykor. A végső döfést még sem az agresszivitás jelentette.

“Tényleg azt hittem, hogy megérdemlem, amit kapok. Mert azt mondta, én provokáltam ki. De aztán egyre sűrűbbek lettek az incidensek. Az apró tockosok, pofonok után már ököllel is megütött. A rendőrségre soha nem mentem. Úgy fogadtam el, mint büntetést a viselkedésem miatt. Előfordult, hogy az anyja a lábtörlővel vert meg. A fia pedig nem védett meg, nem szólt semmit. Talán az elején gyanakodnom kellett volna, amikor az étteremben mindig nekem kellett fizetnem. De szerelmes voltam, nem láttam a rózsaszín ködtől. Egészen addig, amíg ki nem derült, hogy megcsal. Ott eltört bennem valami, és úgy döntöttem, elhagyom” – mondta az oroszlánsörényű lány.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik