Szórakozás

VV7: Fanni nem bír a pöckével

Az oroszlánsörényű lány ismét Dennis ágyában csillapította szexuális vágyait, a villaklikkek közötti feszültség pedig egyre nő, ahogyan a párbajpara is.

VV Fanni szűzpöcökként hirdette magát, amikor beköltözött a villába, ezzel szemben már egy hét után feladta elveit, beírva magát ezzel a villatörténelembe. Nem kellett sok időnek eltelnie és a lány ismét befeküdt Dennis ágyába. Pedig ahogy bizonygatta, csak aludni szeretett volna, hiszen a lábát és egyéb testrészeit sem borotválta meg.

A villa két csapata a feketék és a fehérek egy játékban csaptak össze. A két csapatkapitány, Laci és Dennis egymás után falták a különböző erős paprikákat, wasabit, tormát és mustárt. A végkifejletben pedig egy-egy kancsó tejjel kellett öblíteniük. Dennis végül nem bírta és a mosdóba rohant, hogy kiadja, amit ki kellett, ezzel győzelemhez juttatva a másik klikket. Laci az örömmámorban kedvesen lecsicskázta az ellenfeleit, amiből újabb vita robbant ki. Még az eddig visszafogott Ádám is kieresztette a hangját.

 

A kiválasztás után Zsuzsa elsírta magát, persze csak a többiek elől elbújva, és elmondta, neki muszáj visszamennie a párbajról, hiszen nem mehet haza üres kézzel. Fanni és Reni ismét a mindentudó ingát hívták segítségül, amiből kiderült, hogy Fanni esélyes a kihívásra. Reni ezzel szemben biztos benne, hogy Zsu szerdán őt választja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik