Szórakozás

X-Faktor: Tóth Gabi elveszítette fiúcsapatát

Véget ért a tinilányok kedvencének, a Spoonnak a sikerszériája. Eddig párbaj nélkül meneteltek a versenyben, de a mentorok kiejtették őket.

A szombat esti X-Faktor élő show-ja váratlan fordulatot hozott. A Spoon esett ki a versenyből, akik Benjivel szemben maradtak alul. Hiába a rajongó lányok hada, a zenekar nem tudott már kiemelkedni az erős mezőnyből. Mentoruk, Tóth Gabi összetört, és a srácok is könnyeikkel küszködtek.

A mai este a jazz és swing jegyében telt. Be kell, hogy valljuk, a hat versenyző többé-kevésbé ütős produkciót tett a színpadra.

A Spoon hozta a tőle megszokott langyos vizet, de a zsűritagok sorra dicsérték a fiúkat. Szikora azt mondta úgy érezte magát, mint egy vizes póló versenyen, azaz élvezte nézni. A dal után Istenes Bence próbálta kifaggatni a srácokat a héten felkapott hódításaik kapcsán, de a Marci és Miki nem állt kötélnek.

Horányi Juli a kisfilmjében arról beszélt, hogy a finom nőiességet és a keménységet is igyekszik belegyúrni előadásaiba, amit aztán a zsűri alá is támasztott. Habár az énekesnő nemrég szakított párjával éppen a műsor miatt, máris arról ábrándozik, hogy hamarosan édesanya és feleség lesz, amit majd igyekszik karrierjével is összhangba tartani. Mostani produkciója mindenesetre hibátlan volt.

Nagy Ricsi rég elfeledett tánctudását csillogtatta meg, bár ő is elismerte, nem a parkett ördöge. Éneklése most nem volt elsöprő, de a mentorok szerették a lazaságát és a nézők is bizalmat szavaztak neki.

A Tha Shudras kapcsán még mindig azon lovagolnak a legtöbben, hogy a srácok nem mutatják meg az arcukat, de mentoruk, Tóth Gabi elmondta, ez egy koncepció, amin semmi esetre sem fognak változtatni. E heti előadásukat mindenki dicsérte, és most a párbajt is megúszták.

Tóth Andi ezúttal is lehengerlő volt, profizmusát továbbra is mindenki tátott szájjal figyeli. A 15 éves lány ezúttal visszafogottabban viselkedett önmagához képest, Gabi meg is jegyezte, hogy hamarabb kiléphetett volna a mikrofonállvány mögül. Mondjuk múltkor azt sérelmezte, hogy túl sokat mozgott… Nekünk viszont mindkét alkalommal tetszett.

Benjinek sikerült túllendülnie múlt heti holt pontján, bár még mindig kicsit félénken létezett a színpadon. Mentora, Alföldi Robi egy aranyhörcsöghöz hasonlította és azzal bíztatta, higgye el, hogy őt is meg akarják venni.

Az egyéni produkciók után három duettet is előadtak a versenyzők. Tóth Andi a Tha Shudrasszal, Benji a Spoonnal, Nagy Ricsi pedig Horányi Julival alkotott párt. A közös munka mindenkinek jót tett, ezt bizonyítja az is, hogy mindhárom előadás után üdvrivalgás tört ki a stúdióban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik