Szórakozás

Cserezenésszel erősít a Tha Shudras?

Tha Shudras (Tha Shudras, Trap Kapitány, Mechanic Man, Mirror Man, Ninjaska, Tom Driver,  X Faktor, Vannak új csodák, )
Tha Shudras (Tha Shudras, Trap Kapitány, Mechanic Man, Mirror Man, Ninjaska, Tom Driver,  X Faktor, Vannak új csodák, )

Az X-Faktor maszkos zenekara még tartogathat meglepetéseket. Nem kizárt, hogy nem is mindig ugyanazok rejtőznek az álarcok mögött.

Az RTL Klub tehetségkutatójának eddigi legrejtélyesebb fiúcsapata, a Tha Shudras sikeresen szerepel az élő show-ban; már többszörös párbajgyőztesként gyakorolhatnak mentorukkal, Tóth Gabival az újabb megmérettetések előtt.

A Bors most érdekes információkat közöl az együttesről, ami immár négy éve létezik, de nem a jelenlegi felállásban. Ugyanis miután a frontemberként ismert Trap kapitány az X-Faktorba való jelentkezés mellett döntött, szinte az egész zenekart lecserélte. A korábbi tagokból már csak ő, és a basszusgitáros Tom Driver indult a tehetségkutatóban. A lap úgy tudja, akár még egy titokzatos hatodik „cserezenész” is a formáció tagja lehet, Trap kapitány ugyanis korábban már tett egy sejtelmes utalást a zenészek számára.

“Természetesen mindig más van a maszkok mögött, hiszen minden adásban új arcunkat szeretnénk megmutatni. De csak a létezésünket változtatjuk adásról adásra, a személyiségünket nem. Tulajdonképpen nem is öten vagyunk, hanem hatan. A hatodik tag is mindig ott van a színpadon, csak sosem veszik észre” – mondta el a zenekar frontembere, akiről a Bors most a maszkot is lerántotta; a fiút valójában Molnár Tiborként anyakönyvezték, kommunikációs, kép- és kiadványszerkesztői végzettséggel rendelkezik, gyerekszínész és háttértáncos is volt, emellett pedig a szegedi alternatív zenei élet ismert figurája.

Fotó: Hír24/ Pál Anna Viktória

Ajánlott videó

Olvasói sztorik