Szórakozás

Tóth Vera: Gabi csak a szeretetét fejezte ki felém

Az énekesnő nyilvánosan fakadt ki a reggeli hírek miatt; úgy érzi, lejáratókampány indult ellenük.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Bors ma reggeli cikkében olvasható volt, hogy Tóth Gabi nővérével közös koncertjén az Eurovízió eddigi magyar szereplőiről degradálóan nyilatkozott, miszerint: “Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat!”

Ezzel szemben Tóth Vera egy terjedelmes Facebook-posztban adott hangot nemtetszésének, mivel szerinte a bulvárlap szándékosan szeretné őket rossz színben feltüntetni. A hosszas bejegyzésben a valós esetről is beszámolt.

“….Ez úgy történt, hogy a koncert végén bemutattuk egymást és az emelkedett hangulatban Gabi annyit mondott, hogy: “számomra az igazi énekesnő, a tesóm, Vera, aki megy az Euróvíziós dalfesztiválra az új dalával és végre jusson ki egy igazi nagy hang, egy igazi énekesnő!” Semmi mást nem szeretett volna, csak a szeretetét kifejezni felém, hogy számára én vagyok a mentor és szűk körben, nem nyilvánosan tette ezt a kijelentést, egy kis közegben, egy jó hangulatban. Ezúttal is elnézést kérünk az eddigi kijutottaktól, ha megbántottuk őket! Nem ez volt a cél, nem volt szándék, hisz tudhatja mindenki, hogy nagyon szeretem ByeAlexet és Rúzsa Magdit is, hisz mikor Alex kint volt a fesztiválon, sokakkal ellentétben én nagyon drukkoltam neki és a privát oldalamon ennek még hangot is adtam, ugyanúgy, mint amikor Magdi képviselte hazánkat! Összeszorított fogakkal izgultunk az összes versenyzőért!…” – írja többek közt az énekesnő. Tóth Gabi sem állta meg szó nélkül a történteket:

“…..Senkit nem minősítettem és akik ismernek tudják hogy mi a frankó… vagyis bízom benne… a lényege az lett volna a mondanivalómnak, hogy örülnék ha végre egy énekesNŐ jutna ki most az Eurovisióra….. nem akarok magyarázkodni…. ” – írja az énekesnő-mentor is közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik