Szórakozás

Beszólt kollégáinak Tóth Gabi

Az énekesnő nővére Eurovíziós szereplését támogatná, ám ezt kissé különösen adta rajongóik tudtára.

Testvérével, Tóth Verával való közös fellépésük során tett furcsa kijelentést Tóth Gabiírja a Bors. A szerda esti koncerten Vera ugyanis bejelentette, hogy indul a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál hazai megmérettetésén. Gabi ezt a következőképp reagálta le a közönség felé:

“Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat!” – kiabálta, amit többen – köztük a tavalyelőtt induló ByeAlex – igen rosszul vettek.

“A tehetség nem csupán arról szól, hogy reggel felkel az ágyból és jól tud énekelni. Szerintem Gabi valahol nagyon mélyen egy rendes ember, csak ez a tévéképernyőn nem igazán jön át, de látszik, hogy sokat dolgozik rajta. Nem gondolom, hogy Andrisnak, Rúzsa Magdinak vagy nekem bármit is szégyellnünk kellene. Magditól több sláger is eszembe jut, Verától most egy sem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs jó hangja, és nem tud énekelni” – mondta el a bulvárlap megkeresésére ByeAlex, aki így vette védelmébe a pár évvel ezelőtt versenyző Rúzsa Magdit, vagy az idén ötödik helyezést elérő Kállay-Saunders Andrást.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik