Szórakozás

Bochkor békejobbot nyújtott Feke Pálnak

A rádiós lavinát indított el, amikor rasszistának titulálta Feke Pál megjegyzését, de mostanra ő is megsajnálta a zsűritagot.

A napokban Feke Pál szerencsétlen elszólásától volt hangos a sajtó. Miután az ítész a múlt vasárnapi Rising Star adásában azt mondta a félvér Palmirára, hogy nem magyar, sokan kiakadtak. Többek között Bochkor Gábor is nemtetszését fejezte ki, de mostanra ő is túlzásnak érzi azokat a támadásokat, amik Fekét érik.

“Gondoltam, hogy lesz sajtóvisszhangja, de amikor már 3.-4. nap is ezzel foglalkoztak, már sajnálni kezdtünk. (…)Arról én is meg vagyok győződve, hogy nem vagy rasszista. Ez egy szerencsétlen mondat volt, ami elhagyta a szádat. Én a mondatot tituláltam rasszistának és nem Feke Pált, de ezt a sajtó összegyúrta és elindult a lavina” – magyarázta Bochi Fekének, akit reggeli rádióműsorába is meghívott, hogy tisztázzák a helyzetet.

A musicalszínész elmondta, hogy borzalmas héten van túl, ami ráadásul színházi munkájára is rányomta a bélyegét.

“Mérhetetlenül rosszul esett, hogy ti ennyire elragadtatva és ennyire túlzó jelzőkkel illettetek engem. Már csak azért is, mert teljesen elutasítom ezt a fajta megkülönböztetést. Rosszul kezdtem a mondandómba ezt elismerem, és már el is mondtam többször, de én pont hogy fel akartam emelni ezzel Mirát.”

Fotó: TV2/Aktív

Ajánlott videó

Olvasói sztorik