Szórakozás

Feke Pál: Megalázó, amit Bochkor mondott

A Rising Star zsűritagjának kínos mondata miatt még mindig forrnak az indulatok.

Feke Pál nem a diplomatikus fogalmazás nagymestere – ezt talán leszögezhetjük, miután a TV2 zsűritagja már másodszor kényszerül magyarázkodásra értékelés közben tett elszólásai miatt. Az előválogatók során egy női ruhában megjelenő férfi énekesen háborodott fel, és tartotta “minden jóízlésen túlmenőnek” a produkciót, legutóbb pedig egy színes bőrű versenyző nemzetiségét kérdőjelezte meg egy rosszul sikerült mondatával.

Ahogy már arról is beszámoltunk, Bochkor Gábor magánkívül volt az esettől, rasszistának nevezte a megnyilvánulást, és úgy gondolja, Feke Pálnak ezután nincs keresnivalója a képernyőn. István Dániel, a Music FM másik műsorvezetője is megszólalt a témában, véleménye szerint a zsűritagnak szégyellnie kellene magát, és a következő adásban bajuszt rajzoltatna rá.

Közben az ítész már bocsánatot kért az érintett versenyzőtől, Lucas Palmirától, akivel azóta személyesen is találkozott.

“Tényleg rosszul fogalmaztam, de nem számítottam arra, hogy ebből botrány lesz. Ez szó szerint sokkolt. Amit pedig Bochkor Gábor mondott… Nos, azt megalázónak érzem. Elutasítom a rasszizmust, szándékosan sosem bántanék senkit” – mondta el a Blikknek Feke Pál, akire az énekes-jelölt Mira cseppet sem haragszik.

“Pontosan tudom, hogy mire célzott azzal, amit mondott, nem is éreztem bántónak” – mondta el a kislány, aki ajándékba egy minigitárt kapott a zsűritagtól.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik