Szórakozás

A TV2 tízmillióra perli Győzikét

Nagyot bukhat a showman, miután megszegte a csatornával kötött szerződését, és feltűnt az RTL Klub egyik műsorában.

Ahogyan a napokban beszámoltunk róla, Győzike a két kereskedelmi csatornával hadakozik. A TV2 jelenleg 10 millió forintos kötbér megfizetését követeli rajta, ezen felül, közel négymilliós fizetését is visszatartják, ami még az októberi felvételekért járna neki. Az ok, hogy Győzi, feleségének szánt videoüzenete adásba került a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában, állítólag a showman engedélye nélkül.

“Amikor Gáspár úr felesége a dzsungelben volt, lányuknak, Virágnak nagyon hiányzott. Virág ezért megkérte édesapját, hogy üzenjen édesanyjának, és majd ha lehetőség lesz rá, akkor elküldik a videót a nyilvánosság kikerülésével. Gáspár úrnak nem volt tudomása arról, hogy az RTL Klubtól bárki is megkereste volna a családot azzal a céllal, hogy üzenjen nyilvánosan a dzsungelben lévő feleségének. Gáspár úr nem írt alá szerződést, és nem is adott meghatalmazást arról, hogy a felvételt élő műsorban leadják” – nyilatkozta a Blikknek Gáspár Győző menedzsere, Hajma Gyula Zoltán, miután a showmant titoktartás köti.

A TV2 sajtóosztálya megerősítette a szerződésszegés és az ezzel járó következmények tényét, de részletes tájékoztatást nem adott az ügyben: “Gáspár Győző megszegte a TV2-vel kötött szerződését, a csatorna ezért érvényesíteni fogja az erre az esetre vonatkozó kitételeket. Ennek részleteiről nem adhatunk tájékoztatást, ez a szerződő felekre tartozik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik