Szórakozás

Győzike milliókat bukhat szerződésszegése miatt

A showman jelenleg a két konkurens kereskedelmi csatornával hadakozik. Az RTL Klubot ő perli, míg a TV2 rajta hajtaná be a milliókat.

Győzikének mostanában nincs szerencséje tévés szerepléseivel. Amikor még dübörgött a TV2 realityje, az Édes Élet, addig milliókat tett zsebre hónapról hónapra, aztán emlékezetes balhéja után megvált tőle a produkció. Nem sokkal ezután feltűnt az RTL Klub székházánál, de kiderült, csak felesége, Bea szerződött le a csatornával.

Miközben már adásba került a Celeb vagyok, ments ki innen!, az Édes Élet a gyenge nézettségi mutatók miatt visszahívta Győzikét. Így történhetett, hogy a Gáspár család két tagja párhuzamosan volt képernyőn, a konkurens csatornákon. Győző azonban hibát követett el, hiszen feltűnt az RTL Klub műsorában, amikor videón üzent nejének.

A TV2 ezért szerződésszegés miatt érvényesíteni kívánja jogait a showmannel szemben, sőt az azóta megszűnt Édes Élet októberi forgatásaiért járó 3 és fél millió forintos gázsit sem fizetik ki neki – írja a Bors. Győző eközben az RTL ellen akar jogi lépéseket tenni, hiszen úgy volt, hogy videoüzenete nem kerül adásba.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik