Szórakozás

Debreczeni Zita és Gianni nem titkolják kapcsolatukat

A modell és az olasz séf összemelegedett és úgy tűnik, azt sem bánják, ha ezt mindenki megtudja.

A Blikk olvasóriportere egy szórakozóhelyen figyelt fel Debreczeni Zitára és Gianni Annonira, akik szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában, sőt a nyilvános öleléseket és csókokat sem vetették meg.

“Izzott körülöttük a levegő, és egyáltalán nem is titkolták, hogy egy párt alkotnak. Mindenki előtt csókolóztak egymással” – mesélte a szemtanú.

Zita egyébként néhány hónapja szakított kedvesével, akivel két évig tartott a románc. Habár hosszútávra terveztek egymással és már a családalapítás is szóba jött közöttük, mégis megfáradt a kapcsolatuk. Gianni ezzel szemben már hosszú ideje nem talált tartós szerelemre. A nyáron azonban részletesen felsorolta azokat a külső és belső tulajdonságokat, amiket egy nőben keres.

“A választottam legyen természetes, nem szeretem a túl sok sminket. Ha lehet, legyen barna, hosszú a haja, világosabb szeme, de ha az is barna, az sem gond. Legyen magas, kb. 175 centi, de tűsarokban ne legyen magasabb nálam. Legyen humorérzéke és öniróniája. Szeressen enni, persze ha szükségét érzi, foglalkozzon a diétával, de ne fóbiásan. Beszéljen nyelveket, és szeresse a sportot, csakúgy, mint én. Tudjon vidám lenni, és ami talán a legfontosabb, legyen türelemmel felém” – sorolta Gianni az Aktívban.

💚

A photo posted by Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) onNov 11, 2014 at 5:13am PST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik