Szórakozás

Debreczeni Zita elköltözött párjától

A modell és párja két év után döntöttek úgy, hogy pontot tesznek kapcsolatuk végére. Közösen nevelt kutyáik azonban még összekötik őket.

Debreczeni Zita és szerelme, Kristóf igazi álompárnak tűntek. Már kapcsolatuk elején összeköltöztek és közösen bevállaltak két kiskutyát is, Zita macskája mellé. Az elmúlt két évükben a családalapítás is többször szóba került, hiszen a fotósként is dolgozó Zita korábban azt nyilatkozta tökéletesen összeillenek. Most azonban úgy látszik, valami mégsem működött közöttük. A szépség két hete már el is költözött volt párjától.

“Már az elmúlt időszakban is gondok voltak közöttük, de azt hittük, túllépnek rajta, hiszen nagyon szerették egymást. Mindkettőjüknek fájdalmas a szakítás, hiszen már úgy éltek, mint egy kis család. Zita két hete költözött el Kristóftól, azonban a kutyákról közösen gondoskodnak, hiszen ­hiába cuccolt el, Zita ragaszkodik a kedvenceihez. Mind a ketten komolyan gondolták a kapcsolatot, hiszen már a gyermekvállalás kérdése is felmerült. Szomorú, hogy ennek ellenére mégis a szakítás mellett döntöttek, hiszen nagy szerelem volt” – mesélte a Blikknek egy barát, aki még bízik benne, hogy a fiatalok újra egymásra találnak.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik