Szórakozás

VV7: Mindenkit lesmárolt részegen Dóri

A szexi szőke részegen minden villalakónál mandulatisztítást tartott a nyelvével. Egyedül Lacinak nem tetszett a smármaraton.

Már biztos, hogy a VV7 az eddigi szériák közül a legpikánsabb. Azonnal rekordot döntött azzal, hogy egy hét után megvolt az első villaszex VV Fanni és Dennis között, de a szexualitásra minden részben komolyan alapoznak.

A csütörtök esti adás fő témája például Dóri féktelen smárolása volt. Az egykori playmate részegen mindenkit végigcsókolt a villában Macitól Ádámig, még az sem zavarta, hogy férfi vagy nő az illető. A többiek sem voltak meglepődve az átfogó mandulatisztogatástól, egyedül Laci durcázott be.

A fiút ugyanis Dóri kihagyta a tömeges smárolásból, és ez nagyon nem tetszett neki. Lacinak hét nap alatt sikerült úgy belezúgnia a lányba, hogy teljesen bepöccent a mellőzöttségtől: földhöz vágta az italát, és ordibált is egy nagyot – persze szintén részegen.

Dóri egyébként még másnap reggel is be volt rúgva. Az ágyából álmosan kitekingetve kedélyesen kérdezte a többieket, hogy kivel volt dolga előző este. Hát majdnem mindenkivel…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik