Szórakozás

Dávid a VV7 első kiesője

VV-David(960x640).jpg (vv dávid, )
VV-David(960x640).jpg (vv dávid, )

A csendes fiú távozott, a szerelmi csalódáson átesett Robin viszont beköltözött a villába.

A csereshow-nak keresztelt adásban a szimpátia-szavazáson utolsó helyezést elért játékosnak, Dávidnak kellett elhagynia a Való Világ villáját. Helyére a szerelmi csalódásból lábadozó Robin költözött be. 

Ez történt még:

  • Fanni ribancnak tartja magát, amiért lefeküdt Denisszel. Renivel osztotta meg kételyeit, akinek azt is elmondta, úgy érzi, megkapta amit akart, de már nem kell neki. Közölte is a fiúval, hogy nem szeretne folytatást. Ez a kapcsolat szerinte “offos”, viszont szép lassan azért az  egész villát körbebüszkélkedte a hódításával. 
  • A lányoknak fejenként egy leölt, tollas csirkét kellett teljesen konyhakészre varázsolniuk, a fiúk pedig szavaztak, ki végzi a feladatot a legszexibben. (?) Vikcsu már a látványtól rosszullett, de a többiek hősiesen tokoztak. A versenyt mindenki meglepetésére Dóri nyerte, aki Maci szerint úgy néz ki, mint egy brazil szappanoperahős.
  • A fiúknak a lányok fehérneműjét kellett kimosni egy teknőben, természetesen azt is szexisen. Annak ellenére (vagy talán éppen azért) hogy Dennis mindent beleadott és még a zoknival is közelebbi kapcsolatba került a győzelem érdekében, végül a lányok mégis Danit választották meg villaszépfiúnak.
  • Jutalmul bulit rendezhettek, amire négy alkalmazottat is kellett választaniuk. Vécésnek Dóri Lacit jelölte ki, amiből természetesen oltári balhé kerekedett, éppúgy, ahogy Edina rúdtáncossá való előléptetésén is. Végül Vikcsu pincérrel és Dávid pultossal kiegészülve mindenki elfoglalta a kijelölt posztját.
  • Dóri és Laci – ideiglenesen – kibékült.

Fotó: RTL Klub/ Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik