Szórakozás

VV7: Az uncsi Robin lesz a cserelakó

Szerda este a Való Világ lecseréli legszürkébb villalakóját, helyére pedig a meglepően visszafogott 26 éves fiút küldik be.

Az már biztos, hogy Robin költözik be annak a játékosnak a helyére, aki a nézői szimpátiaszavazáson utolsóként végez. A szombathelyi srác már nyolc éve él Budapesten és eddig vendéglátásból tartotta el magát, ám a játék miatt felmondott munkahelyén. Érdekesség, hogy a nyári casting során a produkció már kiválasztotta, de akkor barátnője miatt mégis visszalépett a lehetőségtől. Azóta viszont elhagyta a szerelme, és úgy gondolta, ismét szerencsét próbál a szerepléssel – mesélte Robin a Blikknek.

A fiú egyébként VV adatlapja szerint sem tűnik igazi villalakó alapanyagnak, első benyomásra ugyanis teljesen hiányzik belőle az exhibicionizmus. A villaőrültséget mérő legmeghatározóbb kérdésekre nem szívesen válaszolt és bevallása szerint nincsenek rossz tulajdonságai, nem utál senkit, ellenben imádja a családját és tiszteli a nőket.

Kíváncsian várjuk, hogy valóban egy igazi jófiúval bővül-e a VV7 csapata, vagy előbb-után nála is kibújik a szög a zsákból.

Fotó: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik