Szórakozás

VV7: Közveszélyesnek minősítették és kitették Tündét

Pszichológus küldte haza a játékosok szállodájából a beköltözésre váró Tündét. Az RTL azonnal pótolta.

Ivanics Tünde a héten költözhetett volna be a ValóVilág7 villájába, ha a műsor pszichológusa nem találta volna alkalmatlannak a játékra. A szereplő már abban a szállodában volt, ahonnan a játékosok egyenesen a stúdióba mennek, azonban elbukott egy vizsgálaton, ezért kitették a szűrét.

“Egy idegen szakemberrel kellett találkoznom csütörtökön, akivel körülbelül egy órát beszélgettem. Úgy gondoltam, minden rendben van, de aztán a műsor szerkesztői azt mondták, azonnal távoznom kell és nem költözhetek. Állítólag az új szakvélemény szerint veszélyes lehetnék a társaimra” – mondta a Borsnak Tünde, akit a lap szerint ön- és közveszélyesnek minősítettek.

A Hír24-nek az RTL II sajtóosztálya is megerősítette a hírt, de megnyugtattak minket: gyorsan sikerült pótolniuk a játékost.

“Tünde nyilatkozatára annyiban reagálnánk, hogy ő is, mint minden ValóVilág játékos részt vett orvosi és egyéb teszteken, akár egy pályaalkalmassági vizsgán. Tünde sajnos elbukott, a pszichológusok szúrták ki, de a részletekről titoktartási kötelezettségünk miatt nem beszélhetünk.  Esete nem különleges, a VV történetében ez már többször előfordult. Most is fel voltunk rá készülve, így Tünde helyét  más játékos vette át. A játékosok szerződése pedig egyértelműen leírja, hogy a beköltözésig a produkció bármikor megváltoztathatja a döntését” – mondta a ValóVilág produkció illetékese.

Tünde egyébként teljesen ki van bukva a kirostálásán, ugyanis már megegyezett a produkció munkatársaival, kisfilmet forgattak róla, részt vett a hivatalos fotózáson és szerződést is kötöttek vele. A sztárság kapujában állt, így azonban nem kapja meg a beígért gázsit, és az albérletét is felmondta a reality miatt. Azt mondja, most csak nyugdíjas nagymamájára támaszkodhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik