Szórakozás

VV Lacit bíróságra vitték a villából

A Való Világ macsójának két nap után el kellett hagynia a villát, hogy egy korábbi ügye miatt megjelenhessen a bíróságon.

VV Lacinak hétfő délelőtt a Budai Központi Kerületi Bíróságon volt jelenése, ahová a műsor szerkesztői készségesen elszállították. A srácnak egy évekkel ezelőtti ügy harmadfokú vádlottjaként kellett megjelennie, miután a vád szerint egy házibuli alkalmával, kidobott egy széket az ablakon.

“Nagyon hosszas procedúra ez, az első- és a másodrendű vádlott egy teljesen más ügy kapcsán áll a bíróság előtt. Laci úgy keveredett bele az egészbe, hogy korábban az elsőrendű vádlott barátja volt, akinél az a bizonyos házibuli volt” – árulta el dr. Gerván István a Blikknek. “Valójában egy szomszédi viszály áll az ügy hátterében. A bulin történtekkel összevonták az esetet, így kerülhetett Laci a bíróság elé” – magyarázta tovább.

VV Lacit édesanyja is elkísérte a tárgyalásra, de a VV szabályai szerint nem szólhattak egymáshoz. Végül nem született ítélet, így a 23 éves nőcsábásznak a jövőben újra meg kell majd jelennie.

Az élet vagy sokkal inkább a VV7 stábjának különös humora miatt, miután Laci visszatért a villába, megbilincselve kellett töltenie a napot. A büntetés során VV Fannival verték egy láncra, amiért korábban nem tejesítettek egy feladatot. Az érdekes szituációkat a ma esti összefoglalóban láthatjuk majd.

Fotó: RTL2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik