Szórakozás

Legszebb anyuka: Diétával készül Kínába Víg Anikó

Másfél hét múlva indul a kínai Mrs. Globe versenyre a Magyarországot képviselő Víg Anikó. Az üzletasszony napi több órán át trenírozza magát: diétával, edzéssel, angoltanulással készül.

Már nagyon várja az indulást a Mrs. Globe nevű nagy múltra visszatekintő világméretű szépségversenyre Víg Anikó. A kétgyermekes édesanya és üzletasszony Magyarországot képviseli a megmérettetésen, amelyen kizárólag anyukák férjezett hölgyek indulhatnak.

“A felkészülésem napi több órát vesz igénybe, mivel megemeltem a személyi edzéseim számát, illetve lázasan gyakorlom a koreográfiát is. Ezenkívül próbálok a külsőm tökéletesítésére is időt szánni: kozmetikushoz és szoláriumba is járok. Ezen túl annak érdekében, hogy tökéletes angolsággal beszéljek, a bemutatkozást is gyakorlom az anyanyelvű angoltanárommal, és egy sminktanfolyamra is beiratkoztam” – mondta Anikó, aki hozzátette: a felkészülés sok idejébe és pénzébe kerül.

“Próbálok minél kevesebb időt elvenni a gyerekeimtől. Főleg a kisebb igényli a társaságom, ezért nagyrészt reggelente és ebédszünetekben fordítok a felkészülésemre időt. Minden percem be van osztva, az anyai teendőimet nem tudom és nem is akarom mellőzni, a munka az utóbbi egy-két hétben kevésbé játszik központi szerepet, mint korábban, de azért ott is helyt kell állnom. A férjem nagyon sokat segít és mind anyagilag és erkölcsileg is támogat” – tette hozzá a kétgyermekes üzletasszony.

A hatvani Víg Anikó számára a felkészülésben jelenleg az éhség jelenti a legnagyobb nehézséget.

“A diéta a legnehezebb, mert eléggé feszült és izgatott vagyok a sok teendő miatt. Kifejezetten nehéz türelmesnek és pozitívnak maradni, ha az ember gyomra üres és ‘szalad a ház’, de nem ismerek lehetetlent. Maximalista vagyok, ezért küzdök, feszegetem a határaimat, és közben érzem, hogy mindez javamra válik” – árulta el Anikó.

Az 1996 óta létező, egy amerikai jótékonysági szervezet által életre hívott Mrs. Globe minden évben más országban kerül megrendezésre. Idén decemberben Shenzenben, Kínában dől el, hogy a saját országát képviselő 62 induló közül idén ki nyeri a versenyt. Víg Anikó gépe november 26-án indul Kínába.

Fotó: Budavári Oscar Mátyás, mrshungaryglobe.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik