Élet-Stílus

Szépségversenyen indította hathetes kislányát egy anya

Már a születése előtt nevezte a lányát, mint mondja azért, mert már az ultrahangképeken látta, hogy lánya kivételes szépség.

A hathetes Luna Collins igazán különleges kislány: ő ugyanis a valaha volt, legfiatalabb brit lány, aki szépségversenyen indult. Lunát ugyanis 28 éves édesanyja, Amanda már jóval azelőtt benevezte a soron következő versenyre, hogy egyáltalán megszületett volna.

A kismama a terhesség 20. hetében döntött úgy, hogy szépségverseny-résztvevőt csinál a lányából. A Daily Mail című brit lapnak elmondt azt is, azért döntött így, mert az ultrahangképeken egyértelművé vált számára, hogy lánya kivételes szépség. „Attól a pillanattól kezdve, hogy megtudtam, gyermekem lesz, pontosan tudtam, hogy kislányt várok. Amikor a 20. héten először megpillanthattam őt az ultrahangon keresztül, tudtam, hogy mindenkinél szebb lesz.”

Kép forrása: Daily Mail 

A kislány mindössze hat hetes volt, amikor először szerepelt: a brit Princess and Prince elnevezésű nemzetközi szépségversenyen vett részt, de négy héttel később már ott volt egy másik rendezvényen is. Édesanyja, Amanda azt mondja, a bírók teljesen el voltak ragadtatva gyermekétől, akinek nincs más dolga, mint feküdni a karjában és begyűjteni az elismerő pillantásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik