Szórakozás

Majka új klipjét még Dopeman is megosztotta

Az ózdi rapper békét és toleranciát hirdet új dalával. Azt, hogy az üzenet átjött, mi más jelezhetné jobban, mint hogy a videót még nagy riválisa is megosztotta közösségi oldalán.

Majka és Curtis új dalának klippremierje volt tegnap este. De ami még ennél is nagyobb hír, az az, hogy a klipet jónéhényan talán Dopeman oldalán nézhették meg először.

A két rapper egymás iránti utá ellenszenve már-már legendás; nemrégiben egy kis bunyó is volt, de ezenkívül is rendszeresen oltják egymást az egykori cimborák minden lehetséges fórumon. Most viszont mintha megtörni látszana a jég; legalábbis Dopeman Facebook-oldalán ott virít Majka legújabb videója, amit Pityinger az alábbi szöveggel kommentált:

“És íme az este másik premiere! Esküszöm jó lett…Végre valaki kiáll a Magyarságért! Tetszik ez az újdonsült politikai vonal, amit ebben az országban eddig nem csinált még senki, és az a rengeteg ismerős arc, egy pillanatra pedig Kicsi Tyson is meg van idézve…Egyszóval király. Csak remélni merem, hogy az anyacsatorna tulajdonosi köre is komolyan veszi a dal üzenetét és nem fordítják ki CÖF indulónak. Gratula…”

A hozzászólók nagy része egyébként – érthető módon – nagyon korrektnek tartja Dopeman megnyilvánulását.

Hogy a békéről és egymás elfogadásáról szóló nóta végül a két harcban álló híresség közti békét is elhozza-e, nem tudni; az viszont biztos, hogy így legalább egy rövid fegyverszünet köszönhető az ismert arcokat is felsorakoztató új Majka-Curtis klipnek.

És ezt olvasta már? Magának szeretne bizonyítani Keresztes Ildikó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik