Szórakozás

Nagy Ricsit szexajánlatokkal rohamozzák a rajongók

A X-Faktoros fiú rengeteg rajongói levelet kap, melyekben a lányok többsége felkínálkozik számára, sőt meztelen fotókat is szép számmal küldenek neki.

Nagy Richárd maga is meglepődik, amikor a lányok kertelés nélkül szexet kínálnak neki: “Rengeteg rajongói levelet kapok, amelyek egy része néha nagyon megdöbbent. Valaki beszélgetni, ismerkedni szeretne velem, de többen egyértelműen a tudtomra adták, hogy csak szexre vágynak. Voltak olyan lányok, akik az első sornál felkínálkoztak nem éppen kifinomult szöveggel. Sőt még meztelen fotót is mellékeltek” – árulta el a 19 éves énekes a Blikknek.

“Szeretném, ha megd…-nál!” “Szia Ricsi! Csak rád vágyom, miattad nézem a műsort. Találkozunk? Szeretnélek megismerni” “Szia Ricsi! Képzeld most festették ki a lakásom. Szeretnélek lesz…ni” – ezek a leggyakoribb levelek, amelyeket kap, így nem csoda, hogy elborzad a rajongók közönségességén.

“Többnyire szép lányoktól kapok fotót, de hiába a szép külső, úgy gondolom, valami gond lehet, ha egy meztelen fotóval akarják felhívni magukra a figyelmet. Bár jólesik, de nem tudom és nem is szeretném kihasználni az ilyen jellegű megkereséseket. Nem vagyok az a típus, aki az első adandó alkalommal ágyba visz egy lányt. Nem tartom túl jó dolognak, de minden férfi életében van olyan időszak, amikor nem áll ellent a kísértésnek, és kihasználja az adandó alkalmakat. Én most nem ezt a korszakomat élem, mert a műsor az első, az meg leköti minden időmet. De nem zárkózom el attól, hogy komolyabban megismerjek egy lányt” – részletezte Ricsi, aki jól döntött, hogy annak idején a zenét választotta a sport helyett.

Fotó: Hír24/Pál Anna Viktória

Ajánlott videó

Olvasói sztorik