Szórakozás

X-Faktor: Nagy Ricsi a zene mellett döntött

Alföldi Róbert mentoráltjának tinédzserként kellett döntenie két nagy szerelme között.

Az X-Faktor előrehaladtával Alföldi Robi mentoráltja, Nagy Ricsi egyre többet dolgozik. A folyamatos próbák, énekórák és forgatások egész napos elfoglaltságot adnak neki, de nem bánja, hiszen egész életében erre várt.

“Nem könnyű összeegyeztetni a dolgokat. Állandó pörgés van az X-Faktor miatt, beindultak körülöttem a dolgok, ezért sajnos van, amiről le kell mondanom. Örülök, ha ebédelni tudok rendesen, sportolásról szó sincs. Sajnálom, hogy nincs most annyi mozgás az életemben mint korábban, de most sokkal fontosabb dolgokkal foglalkozom: éppen az álmomat váltom valóra” – mondta a Hír24-nek Nagy Ricsi, akinek már tinédzserként választania kellett a sport és a zene között.

“A családomban mindig nagyon fontos volt a sport. Kiskoromtól kezdve fociztam, úsztam, szertornáztam és karatéztam. A fociban egy időben ígéretes játékosnak is tűntem voltam, de megszakadt ez a vonal. Nagyon vicces, mert egy estén lett volna egy meccs meg egy hangverseny, és választanom kellett a kettő között. Nos, én a zene mellett tartottam ki” – tette hozzá az x-faktoros.

Fotó: Hír24/Pál Anna

Ajánlott videó

Olvasói sztorik